Συμμετοχή στην SMM Hamburg 2018

Η ΕΛΤΡΑΚ μέσω του περιπτέρου του Οίκου Caterpillar συμμετείχε στην έκθεση SMM Hamburg 2018. Η «SMM HAMBURG» αποτελεί μια από τις σημαντικότερες εκθέσεις στο χώρο της ναυτιλιακής βιομηχανίας και του ναυτιλιακού βιομηχανικού εξοπλισμού καθώς προσελκύει περισσότερους από 50.000 επισκέπτες από όλο τον κόσμο. Η έκθεση διοργανώνεται κάθε δύο χρόνια και συμμετέχουν όλες οι παγκόσμιες δυνάμεις της ναυτιλίας.

H έκθεση πραγματοποιήθηκε από 4 μέχρι 7 Σεπτεμβρίου, στο τρίτο μεγαλύτερο λιμάνι της Ευρώπης, το Αμβούργο.

Στην φετινή έκθεση, με κύριο θέμα το "Trends in SMMart Shipping", δόθηκε μεγαλύτερη έμφαση στις υπηρεσίες ψηφιοποίησης και στη 'πράσινη' ναυτιλία. Οι εκπρόσωποι μας είχαν τη δυνατότητα να συνομιλήσουν τόσο με Έλληνες επισκέπτες της έκθεσης όσο και με εκπροσώπους εταιρειών από όλο τον κόσμο πάνω στις λύσεις που προσφέρουν τα προϊόντα Caterpillar / MaK στα φλέγοντα ζητήματα της ναυτιλίας σήμερα.

Το επόμενο ραντεβού για την επόμενη SMM το 2020!

 

 

 

Εμπειρία επαυξημένης πραγματικότητας με την εφαρμογή Palfinger XR

Ανακαλύψτε ότι σχετικό με τον PK 135.002 TEC 7 στο κινητό σας τηλέφωνο ή ταμπλέτα. Η νέα εφαρμογή επαυξημένης πραγματικότητας ("Augmented Reality" App) σας επιτρέπει να δείτε τον γερανό από κάθε γωνία με δυνατότητες απεικόνισης 3D animations. Το έξτρα μενού παρέχει σημαντικές πληροφορίες σχετικά με το συγκεκριμένο μοντέλο με μικρά κειμενάκια, φωτογραφίες και video.

 

Περισσότερα...

Νέα γενιά εκσαφέων από την Caterpillar είναι εδώ!

Οι εκσκαφείς Επόμενης Γενιάς μεγέθους 36 τόνων από την Caterpillar — οι 336 και 336 GC — παρέχουν αυξημένη απόδοση κατά τη λειτουργία, μειωμένο κόστος σχετικά με καύσιμα και συντήρηση και βελτιώνουν την άνεση του χειριστή σε σχέση με τα προηγούμενα μοντέλα. Οι νέοι εκσκαφείς προσφέρουν μοναδικούς συνδυασμούς χαρακτηριστικών που έχουν σχεδιαστεί για να ταιριάζουν με τους στόχους των εργολάβων σχετικά με την παραγωγικότητα και τα κόστη.

Προσφέροντας απόδοση υψηλής παραγωγικότητας, ο νέος CAT 336 διαθέτει ενσωματωμένη την Τεχνολογία CAT Connect, ως βασικό εξοπλισμό, καθώς και την μεγαλύτερη ισχύ και ικανότητα ανύψωσης από τα δύο μοντέλα. Το αποτέλεσμα είναι η μέγιστη παραγωγικότητα με το χαμηλότερο κόστος.

Ο νέος CAT 336 GC συνδυάζει την σωστή ισορροπία των χαρακτηριστικών της παραγωγικότητας με μειωμένη  κατανάλωση καυσίμου και  κόστη συντήρησης. Το αποτέλεσμα είναι υψηλή αξιοπιστία και χαμηλό κόστος ανά ώρα λειτουργίας.

New Range New Rules

Περισσότερα...

Καθέλκυση του ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΣ XII από την TSOKOS LINES

Συγχαρητήρια στην TSOKOS LINES για την επιτυχή ολοκλήρωση του PROTOPOROS XII.

Η δημιουργία ισχυρών δεσμών με τους πελάτες - συνεργάτες μας αποτελεί στρατηγικό στόχο για την ΕΛΤΡΑΚ. Με ιδιαίτερη χαρά βρεθήκαμε στην τελε΄τη καθέλκυση του νεότευκτου πλοίου PROTOPOROS XII εξοπλισμένο με CAT μηχανές C32 & C7.1.

Καλοτάξιδο!

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί Cookies.

Αν συνεχίσετε με αυτόν τον περιηγητή, τότε συμφωνείτε στην χρήση τους.

Το καταλαβαίνω