Παγκόσμια Ημέρα Γυναικών & ΕΛΤΡΑΚ

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Γυναίκών θα θέλαμε να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στις γυναίκες της ΕΛΤΡΑΚ για την πολύτιμη προσφορά τους και να υπενθυμίσουμε - με κάθε τρόπο - ότι "για κάθε ερώτηση απάντηση είναι η ισότητα" (ΓΓΙΦ - 2017)

 

Σας προσκαλούμε να κατεβάσετε το αρχείο εδώ, να σημειώσετε το μήνυμα σας και να το μοιραστείτε χρησιμοποιώντας τα hashtags #BeBOLDforChange & #IamCaterpillar.

Όποιος ή όποια θέλει μπορεί να στείλει και την ιστορία & μια selfie φωτογραφία στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. με την πιθανότητα να δημοσιευθεί στην ιστοσελίδα της Caterpillar.

Στην ελίτ όσων κατέχουν «GOLD LEVEL» στο πρόγραμμα Warranty Excellence της Caterpillar!

Η συστηματική προσπάθεια και η οργανωμένη δουλειά απέδωσαν καρπούς καθώς το τμήμα εγγυήσεων της ELTRAK A.E. κατέκτησε το χρυσό επίπεδο του προγράμματος Warranty Excellence της Caterpillar!

DataGold_Certificate_Template 

Είναι ιδιαίτερη χαρά και τιμή για εμάς που πετύχαμε αυτό το τεράστιο επίτευγμα και δεσμευόμαστε για συνεχή εξέλιξη και σταθερή επιτυχία.

Εγκατάσταση C15 550kVA στο νέο data center της ΕΔΕΤ στον ποταμό Λούρο

Σε κοντινή απόσταση από το τεχνητό φράγμα του υδροηλεκτρικού σταθμού 10.5MW της ΔΕΗ, η LAMDA HELLIX, κορυφαίος πάροχος ποιοτικών υπηρεσιών data center, δημιούργησε για λογαριασμό του Εθνικού Δικτύου Έρευνας και Τεχνολογίας (ΕΔΕΤ) το πρώτο data center στην χώρα μας, το οποίο βασίζεται στις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας.

C15_550-EDET-Louros 

Στόχος του έργου είναι να αξιοποιηθούν στο μέγιστο οι υδάτινοι πόροι της περιοχής για την πλήρη κάλυψη των συνολικών ενεργειακών αναγκών του data center επιτυγχάνοντας εξοικονόμηση ενέργειας πάνω από 70%. Ένα ηλεκτροπαραγωγό ζεύγος Caterpillar C15 550 (550kVA/440kW) φροντίζει για την αδιάλειπτη παροχή ενέργειας που απαιτούν τα κρίσιμα φορτία του data center και το ηχομονωτικό κουβούκλιο του ζεύγους ικανοποιεί τις ειδικές απαιτήσεις του έργου.

C15_550-EDET-Louros

Επίσκεψη τμημάτων του Mediterranean College

Ο όμιλος ΕΛΤΡΑΚ υποδέχθηκε και ξενάγησε στις κεντρικές εγκαταστάσεις σπουδαστές από το Mediterranean College.

Στο πλαίσιο της επίσκεψης τους, οι σπουδαστές απο τα τμήματα Mechanical Engineering (Μηχανολόγοι Μηχανικοί) & Business Studies (Διοίκηση Επιχειρήσεων) παρακολούθησαν παρουσιάσεις από τον Διευθύνοντα Σύμβουλο, Γ. Κόλλια σχετικά με τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει η εταιρεία στο περιβάλλον στο οποίο δραστηριοποιείται και με ποιες μεθόδους ανταποκρίνεται σε αυτές.

Eltrak presentation to Mediterranean College - G. Kollias

Επιπλέον, ο Διευθυντής Product Support, Χ. Γραμματίκας, επικεντρώθηκε σε θέματα οργάνωσης του After Sales, ιδίως στις ανάγκες για τεχνική υποστήριξη των προϊόντων της ΕΛΤΡΑΚ και των συνδυαστικών λύσεων που προσφέρει στους συνεργάτες της.

Eltrak presentation to Mediterranean College - H. Grammatikas

Τέλος, ο Υπεύθυνος Εκπαίδευσης, Κ. Πρωτούλης, παρουσίασε τον τρόπο που αντιμετωπίζει η εταιρεία το μεταβαλλόμενο τεχνολογικά περιβάλλον και ξενάγησε τους σπουδαστές στους χώρους του συνεργείου και δοκιμών.

Eltrak presentation to Mediterranean College - K. Protoulis

Ο συντονιστής της επίσκεψης Δ. Γιαννόπουλος ευχαρίστησε τους υπευθύνους του ομίλου ΕΛΤΡΑΚ για την ευκαιρία που έδωσαν στους σπουδαστές του κολλεγίου, να δουν από κοντά τη λειτουργία και το εργασιακό περιβάλλον μιας εύρωστης ελληνικής εταιρείας.

Εκ μέρους μας ευχόμαστε στους σπουδαστές επιτυχή ολοκλήρωση του προγράμματος σπουδών τους και καλή σταδιοδρομία.

Eltrak presentation to Mediterranean College - Engine Test Room Eltrak presentation to Mediterranean College - 352F

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί Cookies.

Αν συνεχίσετε με αυτόν τον περιηγητή, τότε συμφωνείτε στην χρήση τους.

Το καταλαβαίνω