ΕΛΑΣΤΡΑΚ

Αντίστροφη μέτρηση για τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες 2018 στην PyeongChang

Η Bridgestone γιορτάζει με ιδιαίτερη χαρά και υπερηφάνεια την τελική αντίστροφη μέτρηση για τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες 2018 στην PyeongChang.

Η Bridgestone ως Παγκόσμιος Εταίρος των Ολυμπιακών Αγώνων υποστηρίζει τη διοργάνωση των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων με προμήθεια προϊόντων, συνεργασίες με αθλητές, εκπαιδευτικά προγράμματα και πολλά περισσότερα.

"Καθώς μετράμε αντίστροφα για τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς  Αγώνες PyeongChang 2018, η Bridgestone είναι υπερήφανη που θα έχει την ευκαιρία να επεκτείνει τη δέσμευσή της στο Ολυμπιακό Ιδεώδες, στους μεγαλύτερους αθλητές του κόσμου και στη βελτίωση του τρόπου με τον οποίο οι άνθρωποι κινούνται, ζουν, εργάζονται και παίζουν. Όλα τα παραπάνω είναι σε πλήρη ευθυγράμμιση με το ιδανικό της εταιρίας: "Η δική μας επιλογή να υπηρετούμε", δήλωσε ο Asahiko ‘Duke’ Nishiyama, Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Bridgestone Corporation.

"Αυτοί οι Αγώνες σηματοδοτούν επίσης ένα ακόμη σημαντικό βήμα προς την κατεύθυνση της ενίσχυσης της μάρκας Bridgestone στην παγκόσμια σκηνή. Ανυπομονούμε να παρουσιάσουμε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας υψηλών επιδόσεων, αυξάνοντας τις δραστηριότητές μας και διαδίδοντας το μήνυμα "Chase Your Dream – Κυνήγησε το Όνειρο σου" που δίνει τη δυνατότητα στους ανθρώπους σε όλο τον Κόσμο να επιμείνουν στην αναζήτηση των ονείρων τους.

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί Cookies.

Αν συνεχίσετε με αυτόν τον περιηγητή, τότε συμφωνείτε στην χρήση τους.

Το καταλαβαίνω