Ελαστικά Φορτηγών - Χρήση σε Εθνικές Διαδρομές

R168 PLUS

Προϊόν κορυφαίας τεχνολογικής εξέλιξης και απόδοσης. Το απόλυτο ελαστικό για συρόμενα και επικαθήμενα με πολύ μεγάλη χιλιομετρική απόδοση.   

R-DRIVE 001

Ελαστικό διαφορικού προηγμένης τεχνολογικής εξέλιξης με ιδανικό σχεδιασμό πέλματος, εξαιρετική έλξη και αντίσταση στην ανομοιόμορφη φθορά. Σύνθεση γόμας πέλματος με τεχνολογία Nano Pro, που ενδυναμώνει την ανθεκτικότητα στην τριβή και αυξάνει τη διάρκεια ζωής. Μέγιστη οδική ασφάλεια και δυνατότητα αναγόμωσης. Χαμηλό κόστος συντήρησης ανά χιλιόμετρο για όλη τη διάρκεια ζωής του ελαστικού.    

R-STEER 001 EVO

Eλαστικό τιμονιού με ιδανικό σχεδιασμό πέλματος, σκελετού και βάσεων στήριξης για μέγιστη οδική ασφάλεια, εξαιρετική πρόσφυση στο φρενάρισμα στο βρεγμένο και δυνατότητα αναγόμωσης. Σύνθεση γόμας πέλματος Nano Pro, που ενδυναμώνει την ανθεκτικότητα του πέλματος στην τριβή, μειώνει την ανάπτυξη θερμότητας και αυξάνει τη διάρκεια ζωής. Χαμηλό κόστος ανά χιλιόμετρο συντήρησης για όλη τη διάρκεια ζωής.   

M788 EVO

Το γνωστό ελαστικό Μ788 σε έκδοση EVO για αυξημένη ικανότητα μεταφοράς φορτίου και μεγαλύτερη αποδοτικότητα, με οικονομία καυσίμων, χωρίς να μειώνεται η ασφάλεια και η ανθεκτικότητα. 

NOTE! This site uses cookies and similar technologies.

If you not change browser settings, you agree to it.

I understand