Φορτηγών - Χρήση σε Διεθνείς Διαδρομές

ECOPIA H-TRAILER 001

Ελαστικό οικολογικών επιδόσεων διεθνών μεταφορών για τους συρόμενους άξονες. Σχεδιασμός σκελετού/γεωμετρίας πέλματος με σύνθεση γόμας από την τεχνολογία Nano-Pro, που διασφαλίζουν κορυφαία πρόσφυση στο βρεγμένο, μέγιστη σταθερότητα τους χειρισμούς και αυξημένη χιλιομετρική απόδοση λόγω της μειωμένης αντίστασης κύλισης. Συνδυάζεται με τη νέα σειρά ελαστικών ECOPIA για μεγιστοποίηση στην οικονομία καυσίμου και τις οικολογικές επιδόσεις.     

M711

Κορυφαίο ελαστικό διαφορικού για εθνικές και διεθνείς διαδρομές με μεγάλη διάρκεια ζωής.

M749 ECOPIA

Το κορυφαίο ελαστικό κινητήριου άξονα για διεθνείς μεταφορές με τεχνολογία ECOPIA, φιλική προς το περιβάλλον για μεγαλύτερη αντοχή και υψηλότερη χιλιομετρική απόδοση. Άριστος χειρισμός που προσφέρει ασφάλεια σε όλη τη διάρκεια της διαδρομής.   

ECOPIA H-DRIVE 001

Eλαστικό διαφορικού, που ενσωματώνει τις πιο προηγμένες τεχνολογίες οικολογικής απόδοσης, όπως τη Nano Pro, που εγγυάται οικονομία καυσίμου, διάρκεια ζωής, ελκτική ικανότητα και απόδοση στο βρεγμένο. Αξιοπιστία στην οδική ασφάλεια και στη διαχρονικότητα της αντοχής του σκελετού στα βαριά φορτία, όπως και στην καταλληλότητα για αναγόμωση.

NOTE! This site uses cookies and similar technologies.

If you not change browser settings, you agree to it.

I understand