Υπηρεσίες

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

LOGISTICS

Το κέντρο Logistics στην περιοχήτης Ελευσίνας, κατασκευασμένο το 2008, με 12.500m2 συνολική αποθηκευτική επιφάνεια, δίνει ένα συγκριτικό  πλεονέκτημα στην Εταιρεία. Χωρισμένο σε 2 τμήματα έχει την δυνατότητα αποθήκευσης 3500 ευρωπαλετών στο ένα τμήμα, ενώ στο 2ο, 7500m2 συμβατικών ραφιών σε 3 επίπεδα, μπορούν να αποθηκευτούν οι κωδικοί εμπορευμάτων που καλύπτουν την ευρεία γκάμα προϊόντων που τηρούνται  σε  απόθεμα. Συνολικά οι ενεργοί σε απόθεμα κωδικοί είναι πάνω από 80.000 δίνοντας την δυνατότητα κάλυψης όλων των ζητήσεων.

Με ανθρώπινο δυναμικό 50 ατόμων, υπάρχει δυνατότητα εξυπηρέτησης πάνω από 1000 παραγγελιών, με κατά μέσο όρο 4000 γραμμές, ημερησίως. Παραγγελίες που εξυπηρετούν το πελατολόγιο της εταιρείας στην ευρύτερη περιοχή της Αθήνας, τους πελάτες της επαρχίας αλλά και όλα τα υποκαταστήματα.

Παράλληλα η δυνατότητα παραλαβών πάνω από 100 παλέτες εμπορευμάτων ημερησίως, ολοκληρώνει τον κύκλο διαχείρισης  αποθεμάτων που ξεκινά με την παραγγελία τους προς τους προμηθευτές (περισσότεροι από 80) από το τμήμα Εφοδιασμού Εμπορευμάτων που εδρεύει επίσης στο κέντρο Logistics.

Η Fasttrak ΜΑΕ είναι η μεταφορική εταιρεία του ομίλου επιφορτισμένη με το καθήκον της διανομής των εμπορευμάτων τόσο σε πελάτες όσο και στα υποκαταστήματα της ευρύτερης περιοχής Αθηνών.

Με στόλο νεότατων φορτηγών (μοντέλα 2014) Mercedes διαφόρων διαστάσεων και ωφέλιμου φορτίου εξοπλισμένα κάποια από αυτά με υδραυλική πόρτα που αναλυτικά απαρτίζεται από 2 Sprinter 516, 2 Sprinter 513, 7 Sprinter 313 και 2 Citan 109, έχει την δυνατότητα εξυπηρέτησης των πελατών και των υποκαταστημάτων 2 φορές ημερησίως .

 

ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ – ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ

Το τεχνικό τμήμα της ΕΛΤΡΕΚΚΑ, προσφέρει υπηρεσίες στους ακόλουθους τομείς:

 

Τεχνική υποστήριξη:

Το τεχνικό τμήμα έχοντας πρόσβαση σε βάσεις δεδομένων καθώς και συνεχή ροή πληροφοριών από κορυφαίους κατασκευαστές ανταλλακτικών, έχει την δυνατότητα παροχής τεχνικών πληροφοριών, ηλεκτρικών σχεδιαγραμμάτων, τρόπους επισκευής-τοποθέτησης εξαρτημάτων βάσει ορθής πρακτικής των κατασκευαστών, διάγνωση και επεξήγηση κωδικών βλαβών OBD. Επίσης,  ερευνά περιπτώσεις επαναλαμβανόμενης αστοχίας ή λάθος προδιαγραφών κάποιου εξαρτήματος, και δημιουργεί δίαυλο επικοινωνίας με τους προμηθευτές αναφορικά με τεχνικά θέματα.

Εξοπλισμός συνεργείων:

Προτάσεις εξοπλισμού που μελετούνται από το έμπειρο προσωπικό μας, με γνώμονα τις ανάγκες του πελάτη, πακέτα διαγνωστικών εργαλείων και τεχνική υποστήριξη τους, πώληση, εγκατάσταση και συντήρηση μηχανημάτων (ανυψωτικά, ευθυγραμμίσεις, σταθμοί πλήρωσης A/C, αναλυτές καυσαερίων κλπ), εργαλεία χειρός, γραμμές ΚΤΕΟ.

Εκπαίδευση:

Διοργάνωση τεχνικών σεμιναρίων ΕΛΤΡΕΚΚΑ αλλά και προμηθευτών, με θέματα σύγχρονης τεχνολογίας αυτοκίνησης. Τα τεχνικά σεμινάρια που δημιουργούνται από την ΕΛΤΡΕΚΚΑ Α.Ε, εντάσσονται στο πανευρωπαϊκό πρόγραμμα EURE!CAR, μια πρωτοβουλία της AutoDistributionInternational, με έδρα το Kortenberg στο Βέλγιο. Το πρόγραμμα πραγματοποιείται σε 31 ευρωπαϊκά κράτη, και υποστηρίζεται από τους κορυφαίους σε παγκόσμιο επίπεδο κατασκευαστές εξαρτημάτων αυτοκινήτου. Αυτή η πρωτοτυπία για την ελληνική αγορά, σημαίνει αναβάθμιση του επιπέδου εκπαίδευσης, αλλά και δυνατότητα  παροχής ευρωπαϊκής πιστοποίησης παρακολούθησης στους συμμετέχοντες, η οποία εκδίδεται στις Βρυξέλες.

 

NOTE! This site uses cookies and similar technologies.

If you not change browser settings, you agree to it.

I understand