Τα προϊόντα CAT® αποκτούν νέα εμφάνιση

Τα μηχανήματα, οι κινητήρες, οι γεννήτριες και τα εργαλεία της Caterpillar σύντομα θα αποκτήσουν νέα όψη: η Caterpillar αντικαθιστά το τωρινό σήμα κατατεθέν “Power Edge” (το εμπορικό σήμα της Cat σε μαύρο φόντο με μία κόκκινη διαγώνια γραμμή)  με ένα νέο δυναμικό γραφικό σχέδιο που ονομάζεται «Cat Modern Hex”.
 

Περισσότερα...

Ο ύμνος της εταιρείας: Ας κάνουμε τη δουλειά

Είναι κάτι περισσότερο από ένα σύνθημα. Είναι ένα Μάντρα.

Είναι ο τρόπος ζωής για τους ανθρώπους που κάνουν ό,τι πρέπει να γίνει.
 

Ήρθε η ώρα να τιμήσουμε τους ανθρώπους που κάνουν ό,τι χρειάζεται για να πάνε τον κόσμο μπροστά, να υποστηρίξουμε εκείνους που σηκώνουν τα μανίκια ψηλά και κάνουν τη δουλειά τους. Μια κοινότητα ανθρώπων με απίστευτη θέληση και δέσμευση προκειμένου να γίνουν τα πράγματα. Αυτοί που σηκώνουν το ανάστημά τους και εκτελούν το έργο. Αυτοί που φτιάχνουν τα πράγματα και τα κάνουν να συμβούν.
Αυτοί είναι που εξυπηρετούμε. Αυτοί είναι που είμαστε. Γι 'αυτό και η Cat έχει αφιερωθεί στην κατασκευή των καλύτερων προϊόντων και υπηρεσιών για εσάς - είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε. Δείτε τι νέο υπάρχει διαθέσιμο ή στείλτε μας δυο λέξεις και πείτε μας πάνω σε τι εργάζεστε αυτόν τον καιρό.


Εκπαίδευση στους γερανούς PALFINGER στην ΕΛΤΡΑΚ

Δεν είναι μυστικό, αν θες να αντιπροσωπεύεις το κορυφαίο όνομα στους γερανούς (ανυψώσεις) η συνεχής εκπαίδευση στις τελευταίες εξελίξεις είναι αυτονόητη. Στιγμιότυπα από την τελευταία εκπαίδευση του προσωπικού της ΕΛΤΡΑΚ και τον συνεργατών μας με εκπαιδευτές από τα εργοστάσια της Palfinger.
 

 

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί Cookies.

Αν συνεχίσετε με αυτόν τον περιηγητή, τότε συμφωνείτε στην χρήση τους.

Το καταλαβαίνω