Νέα γκάμα reach trucks ΝΡ-Ν2

H Caterpillar ανακοινώνει την νέα γκάμα reach trucks NR-N2, ηλεκτροκίνητων ανυψωτικών περονοφόρων μηχανημάτων. Υπάρχουν διαθέσιμα δεκατρία μοντέλα για να διαλέξετε με ανυψωτικές ικανότητες από 1,4 μέχρι 2,5 τόνους. Περιλαμβάνουν συμπαγείς και straddle εκδόσεις, ιδανικές για χρήση σε ράφια drive-in και μικρούς χώρους, καθώς και μοντέλα υψηλών επιδόσεων για μεγάλα φορτία και απαιτητικές εφαρμογές. Επιπλέον επιλογές περιλαμβάνουν κατάλληλα μηχανήματα για εξαιρετικά θερμά ή ψυχρά περιβάλλοντα (λειτουργία σε κατεψυγμένους χώρους).

Ο νέος ευανάγνωστος πίνακας οργάνων προσφέρει πληθώρα πληροφοριών στον χειριστή, βοηθώντας με αυτόν τον τρόπο, ανά πάσα στιγμή, στην αρτιότερη και πλήρη γνώση των συνθηκών λειτουργίας του περονοφόρου. Ο χρόνος μεταξύ των service που πλέον είναι ανά 600 ώρες, βοηθάει στην μεγιστοποίηση της χρήσης καθώς επίσης η στιβαρή κατασκευή, η χρήση μοτέρ AC που δεν απαιτούν συντήρηση και η εύκολη πρόσβαση σε όλα τα εξαρτήματα του μηχανήματος, όπως οι αντλίες και ο εγκέφαλος του μηχανήματος.

Πίνακας Οργάνων Reach Truck NR-N2

Τα αυτοματοποιημένα συστήματα ασφάλειας και χειρισμού περιλαμβάνουν μείωση της ταχύτητας σε σχέση με την γωνία στροφής του μηχανήματος καθώς και ανάλογα με το ύψος ανύψωσης του φορτίου. Η αυτόματη ρύθμιση της ταχύτητας επιτρέπει τη λειτουργία του μηχανήματος ακόμα και σε βρεγμένες επιφάνειες.

Τα τελευταίας τεχνολογίας μοτέρ AC, εξασφαλίζουν χαμηλή κατανάλωση ισχύος, και σε συνδυασμό με την επανάχρηση της ισχύος από το φρενάρισμα του μηχανήματος προσφέρουν μεγαλύτερη διάρκεια λειτουργίας και λιγότερες φθορές στα μηχανικά μέρη και στο συσσωρευτή.

Τέλος, προσφέρεται η δυνατότητα προσαρμογής του μηχανήματος στις ανάγκες του πελάτη, μέσω των επιπλέον επιλογών στον εξοπλισμό όπως:

  • Camera τοποθετημένη στα πηρούνια που δίνει εικόνα για το φορτίο μέσω monitor που βρίσκεται στην καμπίνα.
  • Τηλεσκοπικά πηρούνια, για μεγαλύτερες απαιτήσεις στη φόρτωση.
  • ‘Ενδειξη βάρους φορτίου
  • Προετοιμασία σύνδεσης με PC

 

Reach Truck NR-N2

Τα νέα μοντέλα reach trucks της Caterpillar διατίθενται από την ΕΛΤΡΑΚ ΑΕ, αντιπροσωπεία της CAT στην Ελλάδα, η οποία χάρη στο εκτεταμένο δίκτυο ιδιόκτητων εγκαταστάσεων, καθώς και κινητών συνεργείων εξασφαλίζει ότι τα περονοφόρα ανυψωτικά μηχανήματα είναι πάντοτε στην διάθεση της επιχείρησης.

www.eltrak.gr
www.lifttrucks.tv
www.catliftpower.com
www.eurekapub.eu

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί Cookies.

Αν συνεχίσετε με αυτόν τον περιηγητή, τότε συμφωνείτε στην χρήση τους.

Το καταλαβαίνω